Η Ευκαιρία για Εργοδότηση στην ΕΕ υπάρχει!

Η Ευκαιρία για Εργοδότηση  στην ΕΕ υπάρχει!

Της Αθανασίας Κωνσταντίνου

7,000 νέες θέσεις εργασίας πρόκειται να ανοίξουν τα επόμενα 5 χρόνια στα Ινστιτούτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Και αυτό λόγω δημιουργίας νέων αναγκών στην διοίκηση αλλά και λόγω αφυπηρετήσεων. Επομένως.. Η Ευκαιρία για Εργοδότηση στην Ευρωπαική Ένωση υπάρχει!

Νέοι Διαγωνισμοί προκηρύσσονται συνεχώς, για πρόσληψη μόνιμου και μη προσωπικού για τα Θεσμικά Όργανα και Όργανα της ΕΕ. Νέες Θέσεις Εργασίας θα προκηρυχθούν και το φετινό Δεκέμβριο όπως θα δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού.

Και για τις περισσότερες από αυτές τις θέσεις, δεν προαπαιτείται προηγούμενη πείρα.

Μην σκεφτείτε πως κάποιες από αυτές τις θέσεις είναι μη μόνιμες θέσεις εργασίας, γιατί υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης των συμβολαίων.

Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής υπηρεσίας επιλογής προσωπικού, μπορείτε να βρείτε δειγματικά γραπτά εξετάσεων και διαγωνισμών για να προετοιμαστείτε ανάλογα με τα ζητούμενα του διαγωνισμού της θέσης που αιτήστε.

Προετοιμαστείτε λοιπόν! Η καλή προετοιμασία και η εξάσκηση είναι το κλειδί της επιτυχίας και της εξασφάλισης μια θέσης εργασίας στην ΕΕ.

Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς Πρόσληψης Υπαλλήλων στα Ινστιτούτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και Κάντε σήμερα την αίτηση σας  www.eu-careers.eu

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας στα Θεσμικά Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

eucareers.ucy@gmail.com

Facebook: EU Careers-Cyprus

Twitter:@eucareerscy


Comments